Stratený tiket mužovi niekto vrátil. Až potom zistil, že vyhral milióny!

NETKY.SK • 9 Marec 2019, 09:46 • 2 min
Stratený tiket mužovi niekto vrátil. Až potom zistil, že vyhral milióny!

BRATISLAVA - Muž z amerického New Jersey pátra po osobe, ktorá nevedomky zmenila jeho život a umožnila mu vyhrať jackpot v americkej lotérii Mega Millions.

slovakia

left justify in out

Mike Weirsky stratil svoj tiket z lotérie krátko po tom, ako si ho kúpil. Vďaka dobrému skutku neznámej osoby je však teraz nedávno rozvedený a nezamestnaný Mike hrdým víťazom jackpotu vo výške 273 miliónov amerických dolárov (v prepočte približne 242 miliónov eur).

Mikea vyrušil telefón, tiket nechal v obchode a odišiel domov, kde zistil, že mu chýba. Stratený tiket sa vydal zúfalý Mike hľadať až na druhý deň, keď sa išiel spýtať do obchodu, či jeho tiket náhodou niekto nenašiel. Na jeho prekvapenie sa tak stalo a obchod mu po kontrole tiket vrátil. Mike si neuvedomil, že vyhral jackpot, zistil to až po dvoch dňoch, keď si skontroloval, že jeho čísla sú tie víťazné. Druhý raz tak utekal do obchodu.

"Hľadám toho človeka, ktorý tiket vrátil. Chcel by som mu poďakovať," uviedol 54-ročný Mike. "Niečo mu darujem, nebudem však o tom informovať," dodal. Z výhry si Mike plánuje kúpiť novú dodávku, nové auto pre svoju matku a chce tiež zrekonštruovať jej dom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies