Emotívne VIDEO Stratený rottweiler Duke sa dostal späť k majiteľovi po dlhých ôsmich rokoch

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 18:00 • 2 min
Emotívne VIDEO Stratený rottweiler Duke sa dostal späť k majiteľovi po dlhých ôsmich rokoch

MIAMI – Cvičiteľ psov Joshua Edwards stratil pred ôsmimi rokmi svojho rottweilera a myslel si, že už ho nikdy neuvidí. Duke sa však našiel vďaka mikročipu a dostal sa opäť k svojmu dojatému majiteľovi.

slovakia

left justify in out

Pán Edwards bol zdrvený, keď v roku 2007 Duke zmizol z jeho domu v Shenandoah v Miami. Svojho miláčika hľadal dlhých šesť mesiacov, avšak po čase sa zmieril s faktom, že ho už nikdy neuvidí. Po dlhých ôsmich rokoch sa však ukázalo, že sa mýlil.

Rottweiller Duke a jeho šťastný majiteľ sú opäť spolu, keď psíka našli v uliciach Miami a identifikovali ho pomocou mikročipu.

 



"Spoločný čas si užijeme. Konečne sa mi vrátil domov. Odteraz bude Duke už len rozmaznávaný," povedal pán Edwards potom, ako sa znova stretol so svojím domácim miláčikom. Emotívne stretnutie v Tamiami Animal Hospital sa podarilo zachytiť na video.

Pán Edwards sa stal cvičiteľom psov aj kvôli strate svojho miláčika a napriek tomuto dojímavému stretnutiu, by bol mal radšej Dukea po celý ten čas doma.

"Som rád, že mám svojho psa doma. Je súčasťou mojej rodiny," dodal. "Je to ťažké, pretože nie každý to chápe, ale ľudia, ktorí niečo podobné zažili, vedia presne o čom hovorím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies