Strašná nehoda: Robotníka zasiahlo niekoľko oceľových skrutiek

NETKY.SK • 11 December 2018, 16:18 • 2 min
Strašná nehoda: Robotníka zasiahlo niekoľko oceľových skrutiek

ČÍNA - Pracovník továrne môže byť rád, že ešte žije. Počas pracovnej doby sa jeden zo strojov uvoľnil a zrútil sa priamo naňho. Výsledkom bola 3-hodinová operácia.

slovakia

left justify in out

Pracovník továrne na výrobu porcelánu ušiel hrobárovi z lopaty. Počas procesu výroby sa náhle jedna z robotických rúk uvoľniľa a jej súčiastky pri páde prenikli pracovníkovi do tela. Štyri z nich boli v pravom ramene, jedna v hrudníku a ďalšie štyri na pravom predlaktí. Veľmi zranený muž bol najprv prevezený na miestnu pohotovosť, a neskôr presunutý do nemocnice Xiangya.

 

 

Hlavný chirurg, doktor Wu Panfeng sa po zdĺhavej operácii vyjadril, že hroty zarezané v tele pacienta boli vyrobené z kovu a preto nemohol ísť ani na predoperačné RTG vyšetrenie. Jeden z hrotov prenikol blízko krčnej tepny a miechy. Lekár dodal, že pacient ani nemohol ležať a počas operácie ho muselo držať 10 chirurgov a zdravotných sestier.

 

"Pacient je už ale stabilizovaný a mimo ohrozenia života," vyjadril sa na záver doktor Panfeng.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies