Strašidelné FOTO Afričania si myslia, že tohto bizarného tvora poslal Diabol, čo je zač?

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 12:46 • 2 min
Strašidelné FOTO Afričania si myslia, že tohto bizarného tvora poslal Diabol, čo je zač?

LADY FRERE – Obyvatelia východoafrickej provincie Lady Frere objavili čudesného tvora, ktorý ich poriadne vystrašil. Dokonca sa domnievajú, že ho na Zem zoslal samotný Diabol.

slovakia

left justify in out

Zviera má až desivý zjav. Vyzerá ako miešanec človeka a ovce, vytvorený pri nejakom zvrátenom laboratórnom pokuse. Tamojší dedinčania sú presvedčení, že vznikol kombináciou beštiality a čarodejníctva. Sú to však len mýty nevzdelaných ľudí.

 

img

 

Fotografia je skutočná, avšak nejde o žiadneho Diabla ani mimozemšťana. Je to deformovaná mŕtvola čerstvo narodeného jahniatka.

 

Odborníci to vysvetľujú tým, že plod ovce bol infikovaný vírusom RVF cez krv jeho matky v počiatočnom štádiu tehotenstva. V decembri 2016 a v januári 2017 sa v oblasti vyskytlo veľa zrážok. V Dôsledku nadmernej vlhkosti sa premnožili húsenice a komáre, ktoré tento zákerný vírus prenášajú.

 

Ovce majú 28 párov chromozómov, zatiaľ čo ľudia len 23. To je celkom rozumný argument pre tých, ktorí si myslia, že človek a ovca by sa mohli spáriť.

 

Dedinčania majú napriek tomu svoju „pravdu,“ a nebudú pokojní, kým telo úbohého tvora nebude spálené. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona