Strany za Plšekovou vyzývajú na spojenie pravice v Petržalke

NETKY.SK • 9 November 2014, 11:22 • 2 min
Strany za Plšekovou vyzývajú na spojenie pravice v Petržalke

BRATISLAVA - Politické strany Sieť, SaS, KDH, Most-Híd, Mladá Petržalka a Strana zelených, ktoré podporujú v komunálnych voľbách na post starostu Petržalky Ivetu Plšekovú, vyzývajú protikandidátov Jána Hrčku, Mariána Greksu a Pavla Nechalu, aby odstúpili v jej prospech.

slovakia

left justify in out

Posledné prieskumy verejnej mienky podľa pravicových strán ukazujú, že Petržalka a Petržalčania majú šancu na ukončenie 16-ročnej éry Vladimíra Bajana len vtedy, ak spoja svoje sily.

 

"Pár dní pred voľbami sme presne v tej istej situácii ako v roku 2010, keď neschopnosť spojiť sa zapríčinila, že pani Iveta Plšeková zaostala za Vladimírom Bajanom o 1 600 hlasov. Keby sa vtedy spojili hlasy dvoch pravicových kandidátok, mohli sme nekonečnú šnúru ´bajanizmu´ ukončiť už pred štyrmi rokmi," uvádza Most-Híd, ktorý Plšekovú do volieb nominoval.

 

Jediná šanca pre zmenu v Petržalke je podľa Mostu-Híd spojenie sa v záujme Petržalky a Petržalčanov. "Veríme, že sa to podarí tak ako v Bratislave a Prešove, s najväčšou pravdepodobnosťou aj v Košiciach. Tu všade zvíťazil spoločný záujem nad tým osobným. Je to naša spoločná zodpovednosť," uzatvára Most-Híd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona