Strany SaS a OĽaNO nechcú komentovať vnútrostranícke dianie v strane Za ľudí

NETKY.SK • 21 Máj 2021, 11:24 • 2 min
Strany SaS a OĽaNO nechcú komentovať vnútrostranícke dianie v strane Za ľudí

BRATISLAVA - Strana Sloboda a Solidarita a hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti nechcú komentovať vnútrostranícke dianie v strane Za ľudí.

slovakia

left justify in out

„Tento mocenský súboj v strane koaličného partnera nebudeme komentovať. Vládu Eduarda Hegera však čaká celý rad náročných úloh pri rekonštrukcii a modernizácii Slovenska a veríme, že strana Za ľudí bude stabilnou súčasťou vládnej koalície," priblížil Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO.

 

img

 

Prečítajte si tiež: Kedy vzniklo rozdelenie strany Za ľudí na dve krídla?

Podľa medializovaných informácií majú byť vo vedení Za ľudí nespokojní s Veronikou Remišovou ako predsedníčkou strany. Požadujú dokonca zvolanie mimoriadneho snemu, na ktorom plánujú o týchto veciach diskutovať. V hre je aj výmena na poste predsedu strany.

 

img

 

Najčastejšie sa spomína meno ministerky spravodlivosti Márii Kolíkovej, ktorá opakovane na otázku, či si vie predstaviť seba vo funkcii líderky Za ľudí, odpovedala, že „všetko je možné". Od minuloročných parlamentných volieb navyše stranu opustili poslanci Národnej rady Miroslav Kollár a Tomáš Valášek a exposlankyňa parlamentu Andrea Letanovská. Kollár s Letanovskou vstúpili do strany Spolu - občianska demokracia, Valášek sa stal členom hnutia Progresívne Slovensko.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies