Stranu #Sieť opúšťa aj šesť miestnych poslancov v Ružinove vrátane Igora Adamca

NETKY.SK • 14 September 2016, 10:12 • 2 min
Stranu #Sieť opúšťa aj šesť miestnych poslancov v Ružinove vrátane Igora Adamca

BRATISLAVA - Zo strany #Sieť odchádza aj šesť poslancov z miestneho centra strany v bratislavskom Ružinove.

slovakia

left justify in out

„V súčasnej situácii, keď sa #Sieť z nezrozumiteľných dôvodov kompletne rozložila zvnútra a zbavila sa všetkej zodpovednosti voči ľuďom, ktorú po voľbách dobrovoľne prevzala, nevidíme dôvod na naše ďalšie pôsobenie v strane,“ informoval dnes TASR doterajší predseda miestneho centra Igor Adamec. O svojom rozhodnutí informovali už predsedu strany Romana Brecelyho.

 

Strana #Sieť zároveň v ružinovskom miestnom zastupiteľstve tvorila s tromi inými odídenými poslancami deväťčlenný poslanecký klub. V tejto súvislosti Adamec zdôraznil, že poslanci sú si vedomí svojej zodpovednosti za program, s ktorým pred dvoma rokmi dostali dôveru voličov, a ubezpečil, že ho budú naďalej plniť. Klub by však už mal v miestnom parlamente čoskoro pôsobiť pod menom Alternatíva pre Ružinov. Takýto návrh plánujú poslanci predložiť na najbližšom zasadnutí ružinovského miestneho zastupiteľstva. To je podľa harmonogramu naplánované na utorok 27. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies