Stránka CoinMarketCap prešla ďalšou aktualizáciou

NETKY.SK • 17 Jún 2018, 20:00 • 2 min
Stránka CoinMarketCap prešla ďalšou aktualizáciou

NEW YORK – Jedna z najpopulárnejších webových stránok, na ktorej nájdete aktuálne ceny kryptomien, oznámila tento týždeň niekoľko zmien.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Stránka CoinMarketCap uviedla, že zdokonalila funkciu sledovania mincí (Watchlist) a zároveň aktualizovala aj vyhľadávaciu funkciu v mobilnej verzii kvôli jednoduchšiemu prístupu.

 

 

 

CoinMarketCap minulý mesiac vydal svoju prvú aplikáciu pre systémy iOS a používatelia už žiadajú aj verziu pre Android. Popularita stránky sa v posledných rokoch rapídne zvýšila. V súčasnosti je medzi TOP300 najnavštevovanejšími stránkami na svete.

 

Samozrejme, konkurenkcia stránky CoinMarketCap nespí, keď rovnakú službu spustila aj známa mediálna spoločnosť Thomson Reuters, ktorá tiež začala sledovať aktuálne ceny kryptomien.

 

img

 

Vďaka rastúcej popularite sa stránka nevyhla ani určitým kontroverziám. Začiatkom tohto roka stránka CoinMarketCap čelila kritike kvôli rozhodnutiu o odstránení cien kryptomien z troch kórejských búrz pri výpočte priemernej ceny, keďže na týchto platformách sa obchodovali približne o 30% drahšie. Tento krok však spôsobil ,ako keby ceny Bitcoinu a ďalších kryptomien nečakane klesli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies