Strana Sloboda a Solidarita nevidí dôvod pokračovať v testovaní a v zákaze vychádzania

NETKY.SK • 26 Apríl 2021, 10:02 • 2 min
Strana Sloboda a Solidarita  nevidí dôvod pokračovať v testovaní a v zákaze vychádzania

Liberálna strana Sloboda a Solidarita nevidí dôvod v tom, aby sa pokračovalo v "neefektívnom testovaní" a v predlžovaní zákazu vychádzania.

slovakia

left justify in out

S touto správou prišiel hovorca liberálov Ondrej Šprlák a dodal, že predstavitelia klubu sa zoznámia na vláde s dôvodmi, pre ktoré by mal byť opätovne predĺžený núdzový stav. Ten súčasný sa totiž končí v stredu 28. apríla.

 

Mohlo by ťa zaujímať: Pellegrini odkázal Ficovi, že nemá nič spoločné so Sorošom a jeho organizáciou​

„Namiesto predĺženia núdzového stavu, ktorý v sebe zahŕňa testovanie a zákaz vychádzania po 20:00, sme premiérovi Eduardovi Hegerovi navrhli novelu zákona o hospodárskej mobilizácii. Tá by umožňovala ukladať pracovnú povinnosť mimo núdzový stav a v súlade s Ústavou SR," uviedol predseda SaS a minister hospodárstva Richard Sulík. Podotýka, že v strane nevidia žiadny dôvod pokračovať v testovaní a zakazovať ľuďom behať po ôsmej večer, keď je vonku ešte svetlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies