Strana Sieť má oddnes nové logo, jednoduchosťou vyjadruje predstavu o štáte

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 15:34 • 2 min
Strana Sieť má oddnes nové logo, jednoduchosťou vyjadruje predstavu o štáte

BRATISLAVA - Sieť oddnes používa nové logo.

slovakia

left justify in out

"Jedným z našich kľúčových cieľov je sprehľadniť a zjednodušiť vzťah medzi štátom a občanmi. Chceme štát, ktorý funguje. Rozhodli sme sa, že toto úsilie o funkčnosť a jednoduchosť bude odrážať aj naše logo," povedal predseda Siete Radoslav Procházka.

 

Sieť zároveň začala s bilbordovou informačnou kampaňou, na ktorej prezentuje tím siedmich lídrov Siete - Radoslava Procházku, Andreja Hrnčiara, Miroslava Beblavého, Katarínu Macháčkovú, Katarínu Cséfalvayovú, Alenu Bašistovú a Roberta Auxta. Tím Siete je oblečený v národných hokejových dresoch, sprevádzaný sloganom "Striedame!"

 

 

 

"Vládny mančaft Juraja Širokého treba vymeniť, kým ešte na Slovensku zostali kľučky na dverách. Ďalšie štyri roky schránkovej rabovačky by mohli znamenať, že Slovensko skončí tak, ako vyzeralo na prvých smeráckych bilbordoch: s holým pozadím," dodal Procházka. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies