Strana SaS stojí za Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv a jeho riaditeľkou Zuzanou Baťovou

NETKY.SK • 16 Apríl 2021, 11:07 • 2 min
Strana SaS stojí za Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv a jeho riaditeľkou Zuzanou Baťovou

BRATISLAVA - Koaličná strana Sloboda a Solidarita stojí za vedeckými autoritami na Slovensku, aj za Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv a jeho riaditeľkou Zuzanou Baťovou.

slovakia

left justify in out

Hovorca strany SaS Ondrej Šprlák reagoval na tlačovú konferenciu ministra financií Igora Matoviča zo štvrtka 15. apríla a povedal, že Koaličná strana Sloboda a Solidarita stojí za vedeckými autoritami na Slovensku, aj za Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv a jeho riaditeľkou Zuzanou Baťovou. Igor Matovič na tlačovej konferencii zopakoval, že stanovisko ŠÚKL poškodilo dobré meno ruskej vakcíny Sputnik V vo svete. Riaditeľku ŠÚKL Zuzanu Baťovú zároveň obvinil zo šírenia bludov. „Je nevyhnutné, aby tento úrad pracoval nestranne. Aj preto odsudzujeme akýkoľvek politický nátlak voči ŠÚKL a nemôžeme súhlasiť ani s osobnými útokmi na pani riaditeľku, ktoré sa dotýkajú jej rodiny,” dodala v stanovisku SaS.

 

Prečítajte si tiež: Politici reagujú na vyjadrenia Matoviča. Tvrdia, že by mal odísť z politiky

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies