Strana SaS odštartovala predvolebnú kampaň

NETKY.SK • 15 Január 2016, 08:25 • 2 min
Strana SaS odštartovala predvolebnú kampaň

BRATISLAVA – Strana Sloboda a Solidarita (SaS) odštartovala tento týždeň predvolebnú kampaň. Predstavitelia strany navštívia počas kampane 30 slovenských miest.

slovakia

left justify in out

Ako povedala dnes pre agentúru SITA hovorkyňa SaS Katarína Svrčeková, kampaň pozostáva z troch hlavných aktivít. „Dopoludnia sa predseda a autori AGENDY 2020 stretávajú so zamestnávateľmi. Diskutujú o podnikateľskom prostredí, o podmienkach podnikania a zamestnávania na Slovensku, navrhujú riešenia a počúvajú nápady a postrehy,“ uviedla. Počas dňa sa kandidáti rozprávajú s ľuďmi na uliciach, rozdávajú materiály o SaS a o programe strany. Večerné diskusie vedie predseda Richard Sulík, prítomní ale budú aj ďalší predstavitelia SaS. „Na stretnutiach sa rozpráva s ľuďmi o migračnej kríze, jej príčinách, dôsledkoch a najmä riešeniach, ale aj o životnej úrovni na Slovensku a možnostiach jej zvýšenia,“ uviedla Svrčeková. SaS má v pláne aj ďalšie aktivity, ktoré sa začnú spolu s jarnými prázdninami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies