Strana Milana Urbániho vo voľbách podporuje Roberta Fica

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 19:59 • 2 min
Strana Milana Urbániho vo voľbách podporuje Roberta Fica

BRATISLAVA - Strana moderného Slovenska (SMS) Milana Urbániho podporuje v druhom kole prezidentských volieb kandidáta Smeru-SD Roberta Fica.

slovakia

left justify in out

Uvádza sa to v tlačovom vyhlásení SMS, ktoré okrem predsedu Urbániho podpísal ústredný tajomník strany Andrej Sliacky.
     

"Strana moderného Slovenska sa pripája k všetkým stredo-ľavým silám na Slovensku a v Európe a v druhom kole prezidentských volieb doporučuje všetkým svojim členom ako aj sympatizantom voliť Roberta Fica," uvádza SMS vo vyhlásení.
     

SMS sa chce zúčastniť aj eurovolieb, 18. marca zverejnila kandidátnu listinu, ktorej lídrom je hokejová legenda Jozef Golonka. Dvojkou na kandidátke je honorárny konzul Juhoafrickej republiky Milan Lopašovský, ktorý v minulosti pôsobil v Asociácii na ochranu práv pacientov. Trojkou je bývalý šéf STV 3 Gabriel Kollár. V trinástke kandidátov figuruje aj klavirista Richard Rikkon či bývalý futbalista Ľubomír Luhový.
     

Druhé kolo prezidentských volieb sa uskutoční v sobotu 29. marca. Zídu sa v ňom premiér Robert Fico, ktorého v prvom kole volilo 28 percent ľudí, a Andrej Kiska so ziskom 24 percent z prvého kola. Jeden z nich nahradí súčasnú hlavu štátu Ivana Gašparoviča. Funkčné obdobie sa mu skončí 15. júna. Vtedy bude inaugurovaný nový slovenský prezident.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies