Strana HLAS-SD podporí osobnou účasťou stredajšie protesty na slovenských hraniciach

NETKY.SK • 20 Júl 2021, 13:02 • 2 min
Strana HLAS-SD podporí osobnou účasťou stredajšie protesty na slovenských hraniciach

BRATISLAVA - Strana Hlas - sociálna demokracia podporí osobnou účasťou svojich predstaviteľov stredajšie protesty na slovenských hraniciach.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal podpredseda strany Erik Tomáš, dôvodom je nesúhlas s najnovšou vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, na základe ktorej budú musieť nezaočkovaní navrátilci spoza hraníc od pondelka 19. júla aj naďalej podstúpiť karanténu.

 

 

Opozičná strana Smer - sociálna demokracia sa v tejto súvislosti v pondelok opätovne obrátila na Ústavný súd Slovenskej republiky. Predseda Smeru-SD Robert Fico verí, že aj v tomto prípade Ústavný súd Slovenskej republiky pozastaví platnosť vyhlášky. Podľa jeho slov totiž nie je možné vytvárať dve kategórie ľudí.

 

Prečítajte si: Strana SMER-SD sa pre karanténu nezaočkovaných opäť obracia na Ústavný súd

 

Okrem toho súhlasia s názormi strany Smer - SD, že "vláda urobila obrovský antigénový podvod na občanoch, vlastných občanov diskriminuje a svojim blízkym dohadzuje kšefty". Richard Raši povedal na margo celoplošného testovania, že to bolo "fiasko".

 

"Vláda tvrdila, že antigénový test odhalí chorých. Dnes vám povedia, tým, ktorí boli pozitívne testovaní antigénovými testami, že vlastne chorí neboli," povedal Raši.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies