Strana Hlas-SD by mala zaujať jednoznačné stanovisko k aktuálnym témam!

NETKY.SK • 3 August 2021, 14:33 • 2 min
Strana Hlas-SD by mala zaujať jednoznačné stanovisko k aktuálnym témam!

BRATISLAVA - Poslanec parlamentu a generálny manažér koaličnej strany Sloboda a Solidarita, Roman Foltin, adresoval strane Hlas-SD dôležitú výzvu!

slovakia

left justify in out

Roman Foltin napísal na sociálnej sieti, že strana Hlas-SD by mala zaujať jednoznačné stanovisko k aktuálnym témam, ako sú minulotýždňový protest proti očkovaniu pred bratislavským Prezidentským palácom a postup polície v jeho priebehu. V tejto súvislosti sa pýta strany Hlas-SD, či podporuje takéto protesty, či podľa nich polícia konala správne, či by policajný prezident Peter Kovařík mal prísť vysvetľovať postup polície do parlamentu a či by sa na predmetnom zasadnutí brannobezpečnostného výboru zúčastnili.

 

img


"Peter Pellegrini, nájdi odvahu a zodpovedz na tieto otázky. Už nehraj na dve stany, že si na jednej strane s antivaxermi, ale na druhej strane kritizuješ vládu za nízku očkovanosť." 

 

Súvisiaci článok: Odporcovia vakcín plánujú ďalší protest pred Úradom vlády!


Pred Prezidentským palácom v Bratislave protestovali vo štvrtok 29. júla stovky ľudí. Dôvodom mala byť novela zákona zvýhodňujúca očkovaných, ktorú prezidentka Zuzana Čaputová podpísala v pondelok 26. júla. Priebeh zhromaždenia bol z pohľadu bratislavskej polície pokojný, preto zasiahla až po niekoľkých hodinách a protest ukončila. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona