Strana 7 statočných sa transformuje na stranu Cesta

NETKY.SK • 27 August 2015, 10:15 • 2 min
Strana 7 statočných sa transformuje na stranu Cesta

BRATISLAVA - Strana 7 statočných – Regionálna strana Slovenska sa transformuje na stranu Cesta - Strana vlastencov a odborníkov. Jej predsedom je Vladimír Gürtler, naplno má fungovať od septembra. Strana doteraz pôsobila ako regionálna najmä na východe krajiny, teraz chce mať celoslovenský záber.

slovakia

left justify in out

Šéf Cesty by chcel integrovať národne a odborne založené mimoparlamentné strany, nezávislých odborníkov a odborníkov z iných politických strán. Jeho cieľom je, aby na kandidátke strany do budúcoročných parlamentných volieb boli odborníci a vlastenci.

 

Strana by chcela do politiky vniesť novú politickú kultúru, "mediálne divadlo" má nahradiť odborná diskusia. Hlavnými bodmi jej programu sú zavedenie základného príjmu, sfunkčnenie priamej demokracie, aplikovanie slovenskej koruny ako paralelnej meny na území Slovenska spolu s eurom, výrazná decentralizácia štátu a riešenie problému utečencov a neprispôsobivých.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies