Straka definitívne končí: Vedenie FK Příbram potvrdilo vo funkcii trénera Petra Čuhela

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:37 • 2 min
Straka definitívne končí: Vedenie FK Příbram potvrdilo vo funkcii trénera Petra Čuhela

PŘÍBRAM - Vedenie českého účastníka futbalovej Gambrinus ligy v utorok na tlačovej konferencii potvrdilo vo funkcii trénera Petra Čuhela.

slovakia

left justify in out

Bývalý kormidelník Brna nahradil v pondelok odvolaného Františka Straku, ktorý v uplynulom ročníku mužstvo v najvyššej súťaži zachránil, no v tomto sa mu už nedarilo a z desiatich zápasov vyhralo len dva. Navyše skončilo aj v Pohári Českej pošty po prehre s Duklou Praha 0:4.

"Pohár bol definitívnym impulzom k tomu, aby sa naše cesty rozišli," uviedol Straka pre oficiálne stránky Gambrinus ligy. "Je jasné, že to bolí. V klube som mal skvelé vzťahy s hráčmi, na tom si zakladám. Ale, keď sa nedarí, vždy si to bohužiaľ odnesie tréner." K jeho predčasnému koncu prišlo po vzájomnej dohode. "Výsledky jednoducho neboli také, aké sme si všetci predstavovali. Žiaľ, dopadlo to takto. Až to prebolí, určite sa zase do niečoho vrhnem," konštatoval Straka. Napriek neúspechu, ale svoje pôsobenie v 1. FK Příbram hodnotí kladne. "Myslím si, že sa stopercentne môžem pozrieť do zrkadla. Keď som sem prišiel, málokto veril, že sa zachránime. Ale my sme niečo naštartovali a odviedli kus dobrej práce. Že sa to skončilo takto, to je už iná vec," zdôraznil Straka.

Petr Čuhel pôsobil v Brne od novembra 2011 a z dna druhej ligy mu pomohol až k návratu do najvyššej súťaže. V nej sa ale Zbrojovke príliš nedarilo a v apríli tohto roku ho odvolali. Jeho doterajšia ligová bilancia je 26 zápasov a z nich deväť výhier, štyri remízy a 13 prehier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies