Stovky ľudí sa naposledy rozlúčili s vyvraždenou rodinou

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 17:54 • 2 min
Stovky ľudí sa naposledy rozlúčili s vyvraždenou rodinou

PRAHA/BRNO - Stovky ľudí sa dnes v kostole sv. Vavrinca v Brne rozlúčili so štvorčlennou rodinou, ktorú minulý týždeň vyvraždil zrejme príbuzný z USA Kevin Dahlgren. Na poslednú cestu vyprevádzali obete hrdelného zločinu ich obľúbené melódie a dlhotrvajúci potlesk, píše internetový server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Aj v úvode smútočného obradu zaznela hudba, veď hlava rodiny Martin a starší syn Filip boli členmi brnianskej formácie Ukulele Orchestra jako Brno. Prítomných však najviac dojala nahrávka Desert Rose z repertoáru tejto skupiny, v ktorej exceloval Filipov hlas a zaznelo i sólo na ukulele v Martinovej interpretácii. "Teraz sú slová málo. To, čo naozaj boli, dokáže vyjadriť iba hudba, ktorú tak milovali," cituje server slová, ktoré zazneli počas obradu. Podozrivý zo štvornásobnej vraždy opustil ČR krátko po zločine a cez Viedeň odletel do USA, kde ho na základe zatykača vydaného českou stranou zadržali na letisku vo Washingtone. Súd v Alexandrii v štáte New York v uplynulú stredu rozhodol o predĺžení jeho väzby, jeho advokát Thedore Simon však zvažuje podanie žiadosti o prepustenie na slobodu na kauciu. Motív brutálneho zločinu zostáva stále zahalený rúškom tajomstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies