Stosurová ukončila spoluprácu s trénerom Taylorom

NETKY.SK • 17 August 2013, 08:49 • 2 min
Stosurová ukončila spoluprácu s trénerom Taylorom

SYDNEY - Bývalá víťazka tenisového US Open Samantha Stosurová po šiestich rokoch ukončila spoluprácu so svojim trénerom Davidom Taylorom. Jej dočasnou trénerkou bude kapitánka austrálskeho fedcupového tímu Alicia Moliková.

slovakia

left justify in out

Stosurová triumfovala na US Open 2011, keď vo finále zdolala Serenu Williamsovú a dostala sa aj do finále na Roland Garros 2010. Taylorovi sa podarilo špecialistku na štvorhru prerobiť na úspešnú singlovú hráčku. 

"Mali sme skvelý pracovný vzťah a vďačím za svoj úspech Davovej tvrdej práci a jeho vytrvalej podpore. Jeho obetavosť pri úspechoch a pádoch v mojej kariére som cítila na kurte aj mimo neho. Želám Davovi veľa úspechov v ďalšej kariére," uviedla vo svojom vyhlásení 29-ročná tenistka. 

Taylor rezignoval na post kapitána austrálskeho fecupového tím v decembri 2012 po siedmich rokoch v tejto funkcii. Aktuálna svetová jedenástka Stosurová nedávno vyhrala svoj štvrtý singlový titul na okruhu WTA, keď nenašla premožiteľku v Carlsbade.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona