Stormzy zverejnil skladbu Vossi Bop

NETKY.SK • 27 Apríl 2019, 14:08 • 2 min
Stormzy zverejnil skladbu Vossi Bop

BRATISLAVA - Anglický rapper Stormzy zverejnil skladbu Vossi Bop. Novinka, ktorá je inšpirovaná tancom virálnej hviezdy NL Vossiho, vznikla v produkcii Chrisa Andoha.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný interpret ku skladbe ponúkol aj videoklip. Video, v ktorom možno vidieť viaceré londýnske pamiatky, režíroval Henry Schofield. Okrem Stormzyho sa v ňom predstavilo veľa tanečníkov a aj herec Idris Elba, ktorého rapper v skladbe spomína.

 


Stormzy s rapovaním začal už ako jedenásťročný. Debutoval v roku 2013, keď ponúkol zdarma na stiahnutie 168: The Mixtape. O rok neskôr vydal EP nahrávku Dreamers Disease a vo februári 2017 uviedol na trh debutový štúdiový album Gang Signs & Prayer, s ktorým dobyl albumový UK Chart. Rapper získal napríklad šesť MOBO Awards a v ankete BBC Sound of 2015, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka, sa umiestnil na tretej priečke. Na konte má napríklad aj dve BRIT Awards či jednu Ivor Novello Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies