Stopér Trenčína Ramón sa ospravedlnil za skrat

NETKY.SK • 22 Október 2014, 19:11 • 2 min
Stopér Trenčína Ramón sa ospravedlnil za skrat

TRENČÍN - Futbalista AS Trenčín Ramón Rodríguez da Silva videl za opľutie súperovho hráča v dueli ostatného 14. kola Fortuna ligy v Podbrezovej (2:2) červenú kartu a oslabil mužstvo.

slovakia

left justify in out

"Musím sa ospravedlniť všetkým. V prvom rade spoluhráčom a klubu, ale aj súperovi. Takáto reakcia nie je akceptovateľná, čokoľvek tomu predchádzalo. Urobil som veľkú chybu a budem niesť trest. Nič podobné sa mi nikdy nestalo, preto ma to veľmi trápi," citoval trenčiansky klubový web slová brazílskeho legionára v drese AS.

 

"Skratu" Ramóna Rodrígueza da Silvu, ktorý nedávno predĺžil spoluprácu s Trenčínom do konca sezóny 2015/2016, však predchádzalo aj správanie sa futbalistu ŽP Šport Podbrezová. "Bol som nahnevaný. Kapitán domácich ma hrubo urazil. Od úvodu stretnutia boli na ihrisku drobné provokácie, ale to k futbalu patrí. S Blažejom Vaščákom sme si vymenili pár slov, tvrdých stretov, no všetko zostalo v norme. Nemám problém vyjadriť takémuto hráčovi po zápase rešpekt. Správanie jeho spoluhráča však presiahlo hranice," skonštatoval 24-ročný stopér Trenčína na margo neprimeraného správania kapitána "železiarov" Ivana Minčiča. 

 

"Futbalový klub AS Trenčín verí, že správanie nášho hráča bude pre neho poučením a výstrahou do budúcnosti aj pre ďalších. Podobné momenty nie sú pre nás akceptovateľné. Toto tolerovať nebudeme. Môže tomu predchádzať čokoľvek. Príde aj klubový trest. Chceme zároveň upozorniť na dlhodobé tolerovanie rasistického vystupovania niektorých futbalistov v slovenskej súťaži. Čo môžeme žiadať od fanúšikov, keď priamo na ihrisku sa urážkami nešetrí," uvádza sa v stanovisku AS Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies