Stopér Jarabica nebude hrať v Českých Budějoviciach

NETKY.SK • 28 Január 2015, 16:53 • 2 min
Stopér Jarabica nebude hrať v Českých Budějoviciach

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Marián Jarabica napokon nebude novou akvizíciou tímu najvyššej českej súťaže SK Dynamo České Budějovice, kde bol dlhší čas na skúške.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom klubový web po jeseni 12. tímu tabuľky Synot ligy.

 

Bývalý mládežnícky reprezentant SR pred piatimi rokmi účinkoval práve v tomto juhočeskom klube, okrem toho pôsobil aj v Banskej Bystrici, poľskej Cracovii Krakov, hosťoval v bulharskom mužstve Ludogorec Razgrad. Dvadsaťpäťročný obranca (nar. 27. apríla 1989) naposledy bol na jeseň v rodnej Čadci v tretej najvyššej slovenskej súťaži. S Českými Budějovicami sa pripravoval prakticky od začiatku zimnej prípravy. "Za Dynamo nastúpil vo všetkých piatich prípravných zápasoch, ale napokon do nášho tímu nepríde. Zimnou prioritou nebolo posilnenie na stopérskom poste. Túto pozíciu by sme potrebovali zaplniť iba vo chvíli, keby mužstvo opustil jeden z doterajších stredných obrancov. K tomu však neprišlo, a tak vzhľadom na finančnú situáciu vyslovilo vedenie klubu názor, že je zbytočné podpísať zmluvu s Mariánom Jarabicom," uvádza oficiálna internetová stránka českobudějovického klubu na margo 193 cm vysokého slovenského zadáka. 

 

SK Dynamo okrem Jarabicu neangažuje ani brazílskeho pravého beka Eversona Alana de Limu. V jeho prípade je však iný dôvod neangažovania: v tejto sezóne nastúpil v jednom zápase v ukrajinskej lige, potom v jedenástich stretnutiach aj v libanonskej súťaži. Stanovené predpisy nedovoľujú, aby v jednej sezóne futbalista hral v troch rôznych kluboch. 

 

V Českých Budějoviciach testujú od utorka ďalších dvoch futbalistov: zo Sparty Praha prišiel 21-ročný záložník Jakub Pešek a klub by rád angažoval skúseného 32-ročného obrancu Tomáša Janotku zo Sigmy Olomouc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies