Stopér Hubník do Plzne ako náhrada za zraneného Čišovského

NETKY.SK • 3 September 2013, 11:27 • 2 min
Stopér Hubník do Plzne ako náhrada za zraneného Čišovského

PLZEŇ - Zraneného slovenského futbalového obrancu Mariána Čišovského by mal počas jeho absencie v zostave Viktorie Plzeň zastúpiť Roman Hubník. Úradujúci český majster získal 29-ročného stopéra z Herthy Berlín, s účastníkom Ligy majstrov podpísal podľa portálu iDnes.cz ročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

"V tejto chvíli máme na maródke dvoch obrancov zo základnej zostavy, predovšetkým u Mariána Čišovského je doba rekonvalescencie pri svalovom zranení neznáma. Vzhľadom k nabitému programu nasledujúcich dní a týždňov sme sa tak rozhodli vystužiť stred obrany skúseným obrancom, ktorý sa ihneď môže zapojiť do zápasového rytmu," povedal pre iDnes.cz na adresu novej posily generálny manažér Viktorie Adolf Šádek. 

Hubník, ktorý je členom širšieho kádra českej reprezentácie, pôsobil v berlínskom klube od januára 2010, keď tam prestúpil z pražskej Sparty. V Herthe zažil úspešné roky i zostup do druhej ligy, v novom ročníku sa ale do základnej jedenástky neprebojoval. Nad ponukou na prestup do Plzne dlho neváhal. "Nemecko sme si s rodinou zamilovali, športová výzva v podobe zápasov Ligy majstrov i bojov o český titul však bola veľmi silná. Je mi jasné, že v konkurencii troch veľmi kvalitných stopérov budem musieť o šancu zabojovať. Chcem však predovšetkým pomôcť klubu. Verím, že do mužstva rýchlo zapadnem," dodal Hubník, ktorý má na konte 24 štartov v národnom tíme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies