Stone Temple Pilots hľadajú nového speváka

NETKY.SK • 7 Február 2016, 16:31 • 2 min
Stone Temple Pilots hľadajú nového speváka

USA - Americká rocková kapela Stone Temple Pilots hľadá nového speváka. Formáciu vlani po dvoch rokoch opustil Chester Bennington.

slovakia

left justify in out

 Člen skupiny Linkin Park vystriedal za mikrofónom pôvodného lídra Scotta Weilanda, ktorý zomrel minulý rok v decembri.


"Oznamujeme vám, že hľadáme nového speváka do Stone Temple Pilots. Počuli sme o mnohých talentovaných ľuďoch, ale chceme dať príležitosť aj ďalším. Ak si myslíte, že máte predpoklady na to byť lídrom tejto kapely, nahrávať a koncertovať s ňou, dajte nám vedieť. Nikto nikdy nenahradí Scotta a ani to nikdy nebol náš cieľ. Chceme len, aby Stone Temple Pilots pokračovali, rozvíjali sa a robili hudbu," uviedli Robert DeLeo, Dean DeLeo a Eric Kretz na oficiálnej webstránke stonetemplepilots.com.


Stone Temple Pilots vydali v roku 1992 prvý album Core. Nasledovali štúdiovky Purple (1994), Tiny Music... Songs from the Vatican Gift Shop (1996), No. 4 (1999) a Shangri-La Dee Da (2001). V roku 2002 sa skupina rozpadla, pričom jednotliví členovia sa začali venovať vlastným projektom. Scott Weiland napríklad pôsobil v kapele Velvet Revolver. Skupina obnovila činnosť v roku 2008 a o dva roky neskôr vydala zatiaľ posledný, eponymný album. V roku 2013 vydali s Benningtonom EP High Rise. Na konte majú napríklad jednu cenu Grammy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies