Stolnotenistka Balážová vo štvorhre skončila pred medailovými bránami

NETKY.SK • 22 Október 2016, 12:52 • 2 min
Stolnotenistka Balážová vo štvorhre skončila pred medailovými bránami

BUDAPEŠŤ - Slovenská reprezentantka v stolnom tenise Barbora Balážová spolu s Hanou Matelovou z Česka prehrali tesne 3:4 na sety s druhou nasadenou nemeckou dvojicou Šan Siao-na, Petrissa Soljová vo štvrťfinále štvorhry na 35. majstrovstvách Európy v Budapešti (18. - 23. 10. 2016).

slovakia

left justify in out

Balážová s tradičnou partnerkou viedli proti favoritkám už 3:1 na sety a v rozhodujúcom siedmom dejstve 6:4, ale nedokázali doviesť duel do úspešného konca a zostali krôčik od medailovej priečky. V prípade víťazstva by si v maďarskej metropole zabezpečili minimálne bronzový kov.


Dvadsaťštyriročnú Balážovú na ME 2016 zastavila spomenutá Soljová aj vo dvojhre, v 2. kole Slovenka podľahla hladko 0:4 na sety. Zo seniorských kontinentálnych šampionátov má Barbora Balážová jednu medailu: v mixe s Ľubomírom Pištejom získali striebro v júni 2013 v rumunskom Buzau - vo finále vtedy ťahali za kratší koniec s Čechmi Antonínom Gavlasom a Renatou Štrbíkovou (1:4).


VÝSLEDKY - SOBOTA
Štvorhra žien - štvrťfinále:
Barbora Balážová, Hana Matelová (SR/ČR) - Šan Siao-na, Petrissa Soljová (Nem.) 3:4 (4, -6, 9, 9, -7, -8, -8)

Štvorhra mužov - štvrťfinále:
*Panagiotis Gionis, Wang Jang (Gréc./SR) - Kristian Karlsson, Mattias Karlsson (Švéd.)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies