Stoke: Wilson si zlomil lýtkovú kosť v zápase proti Sunderlandu

NETKY.SK • 29 Október 2012, 10:18 • 2 min
Stoke: Wilson si zlomil lýtkovú kosť v zápase proti Sunderlandu

Stoke Wilson si zlomil lýtkovú kosť v zápase proti Sunderlandu - Futbal STOKE – Obranca Stoke Marc Wilson potvrdil, že v sobotňajšom zápase Premier League proti Sunderlandu utrpel zlomeninu lýtkovej kosti. Wilson si poranil ľavú nohu, keď sa snažil zastav

slovakia

left justify in out

imgSTOKE – Obranca Stoke Marc Wilson potvrdil, že v sobotňajšom zápase Premier League proti Sunderlandu utrpel zlomeninu lýtkovej kosti.

Wilson si poranil ľavú nohu, keď sa snažil zastaviť útočníka Sunderlandu, Stevena Fletchera, len pár minút po začiatku druhého polčasu a írskeho reprezentanta následne z ihriska odniesli na nosidlách. Tréner Tony Pulis na pozápasovej tlačovke uviedol, že Wilson bol odvezený priamo do nemocnice.

Neskôr Wilson napísal na Twitteri: "Zlomil som si lýtkovú kosť. Dúfam, že sa čoskoro zotavím. Ďakujem všetkým za podporu. Naozaj si to vážim."
Stoke potvrdilo správu a Pulis povedal: "Marc bude chvíľu mimo hru, ale ešte nevieme ako dlho."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies