Stoke si trúfa ukončiť 76-zápasovú sériu Chelsea pod Mourinhom

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 19:12 • 2 min
Stoke si trúfa ukončiť 76-zápasovú sériu Chelsea pod Mourinhom

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Stoke City Mark Hughes sa chce zapísať do histórie.

slovakia

left justify in out

Svojich zverencov vyzval, aby sa v sobotu pokúsili v ligovom dueli na ihrisku Chelsea ukončiť 76-zápasovú sériu londýnskeho klubu bez domácej prehry v Premier League pod vedením Joseho Mourinha.
     

Hráči Stoke figurujú v pokojnom strede tabuľky a majú pozoruhodnú formu, keď prehrali iba raz v uplynulých deviatich dueloch. Naopak, Chelsea ťahala za kratší koniec v troch z predchádzajúcich piatich súťažných zápasov. "Ťahajú na Stamford Bridge neuveriteľnú sériu, ale práve to je pre našich chlapcov možnosť ísť tam a prepísať históriu," uviedol Hughes.
     

Chelsea neprehrala jediný domáci ligový duel počas prvého pôsobenia Mourinha v klube v rokoch 2004 až 2007 a šnúra pokračuje aj po návrate portugalského kouča v lete minulého roka. Jeho bilancia domácich duelov s Chelsea v Premier League je aktuálne 60 víťazstiev a 16 remíz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies