Stoke podá sťažnosť na rozhodcu duelu s Newcastle

NETKY.SK • 28 December 2013, 17:57 • 2 min
Stoke podá sťažnosť na rozhodcu duelu s Newcastle

LONDÝN - Martin Atkinson vylúčil hráčov Glenna Whelana a Marca Wilsona, a taktiež kouča "hrnčiarov" Marka Hughesa.

slovakia

left justify in out

Stoke City podá oficiálnu sťažnosť na výkon rozhodcu Martina Atkinsona vo štvrtkovom zápase 18. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže, v ktorom spomenutý tím podľahol Newcastle United 1:5. Atkinson v priebehu piatich minút prvého polčasu vylúčil hráčov Stoke Glenna Whelana a Marca Wilsona, a taktiež kouča "hrnčiarov" Marka Hughesa. Sťažnosť obsahuje aj údajnú ruku pri jednom z gólov víťazného mužstva.

Kým na trénera Hughesa čaká vyšetrovanie futbalovou asociáciou za neprístojné správanie, šéf Stoke Peter Coates plánuje vlastné kroky. "Výkon hlavného arbitra i jeho asistentov bol hanbou, určite sa budeme sťažovať. To, čo sa nám stalo na pôde Newcastle, nemôžeme nechať bez povšimnutia. Rozhodcom chýbal zdravý rozum, videli sme až príliš nesprávnych rozhodnutí, ktoré zmenili priebeh stretnutia. Do vylúčení sme hrali dobre a viedli 1:0, ale s deviatimi futbalistami nemáte šancu. Nemôžeme to akceptovať," povedal pre sobotné vydanie denníka Daily Telegraph rozhnevaný Peter Coates. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies