Stoke City získalo z Tottenhamu rakúskeho obrancu Wimmera

NETKY.SK • 29 August 2017, 13:57 • 2 min
Stoke City získalo z Tottenhamu rakúskeho obrancu Wimmera

STOKE - Vedenie anglického prvoligového futbalového klubu Stoke City podpísalo v utorok kontrakt na päť rokov s obrancom Kevinom Wimmerom, ktorý dosiaľ pôsobil v Tottenhame Hotspur. Výška odstupného predstavuje 18 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

"Vložili sme veľa úsilia do toho, aby sme počas leta vystužili defenzívu nášho tímu. Cítili sme, že sa nám to podarí," povedal tréner Stoke City Mark Hughes.

 

Dvadsaťštyriročný Rakúšan je treťou letnou defenzívnou akvizíciou Stoke City po príchode Francúza Kurta Zoumu a Holanďana Bruna Martinsa Indiho.

Wimmer odohral v Tottenhame 31 stretnutí od roku 2015, keď tím posilnil z nemeckého budnesligového Kolína nad Rýnom. Rodák z mesta Wels plnil v tíme "kohútov" funkciu náhradného obrancu.

 

Po tom, čo Tottenham nedávno získal historicky najdrahšieho hráča klubu obrancu Davinsona Sáncheza z holandského Ajaxu Amsterdam, bol osud Wimmera v tomto družstve spečatený.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies