Stoke City opäť lovilo v Barcelone

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 11:23 • 2 min
Stoke City opäť lovilo v Barcelone

STOKE-ON-TRENT - Marocký krídelník Moha El Ouriachi je po novom futbalistom anglického klubu Stoke City.

slovakia

left justify in out

O podpise kontraktu s bývalým hráčom FC Barcelona, ktorý má podľa serveru transfermarkt.co.uk platnosť do 30. júna 2019, informovali "hrnčiari" v stredu ráno na svojej oficiálnej internetovej stránke, nezverejnili však jeho finančné aspekty. Devätnásťročný El Ouriachi je po Bojanovi Krkičovi a Marcovi Muniesovi tretím futbalistom za dva roky, čo z Nou Campu nabral smer Britannia Stadium.

 

Rodák z mesta Nador reprezentoval na mládežníckej úrovni aj Španielsko, naposledy ho povolal národný tím Maroka do 23 rokov. V záujme presunu do grófstva Staffordshire odmietol v metropole Katalánska novú zmluvu. "Teší sa z príchodu do mužstva najvyššej anglickej súťaže Premier League, navyše takého, čo má vo svojom kádri dvoch niekdajších barcelonských hráčov. Moha zbadal progres, aký u nás spravili Bojan i Marc, a rád by ich napodobnil," citoval web "Potters" výkonného riaditeľa klubu Tonyho Scholesa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies