Stoke City a tréner Pulis sa rozišli po siedmich rokoch

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 12:20 • 2 min
Stoke City a tréner Pulis sa rozišli po siedmich rokoch

LONDÝN - Sedem rokov vydržal vo funkcii trénera futbalistov anglického Stoke City waleský odborník Tony Pulis, v utorok však účastník najvyššej anglickej súťaže Premier League informoval o jeho odchode.

slovakia

left justify in out

"Stoke City a Tony Pulis potvrdzujú, že sa vzájomne dohodli na okamžitom ukončení spolupráce," informovali The Potters v oficiálnom komuniké.

Pulis zanechal v klube výraznú stopu, po 23 rokoch ho na konci sezóny 2007/2008 priviedol medzi anglickú elitu. Nestratil sa ani medzi "veľkými", v roku 2011 sa tím prebojoval až do finále FA Cupu, kde síce podľahol Manchestru City, ale predstavil sa v Európskej lige UEFA. V ročníku 2012/2013 obsadil v Premier League 13. priečku. Nástupcom 55-ročného Pulisa by údajne mohol byť jeden z tria Roberto di Matteo, Gustavo Poyet či Rafael Benítez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies