Stoičkov po mesiaci skončil vo funkcii trénera CSKA Sofia

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 14:32 • 2 min
Stoičkov po mesiaci skončil vo funkcii trénera CSKA Sofia

SOFIA - Bývalý bulharský futbalista Christo Stoičkov rezignoval v pondelok z funkcie trénera CSKA Sofia.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný najlepší Európsky hráč roka 1994 uzavrel svoje pôsobenie v metropole Bulharska už po mesiaci, ako dôvod označil stratu dôvery v majiteľov a ich nekonečné klamstvá. "Som presýtený, končím. Súhlasil som s koučovaním bez kontraktu a mal som vôľu pomôcť. Mal som podporu hráčov a zamestnancov. Vydržali sme dovtedy, kým bolo jasné, že naše prísľuby sa nenaplnia," uviedol Stoičkov v liste pre miestne médiá.

CSKA Sofia je s 31 ligovými titulmi najúspešnejším bulharským klubom. Má dlh vo výške 6 - 9 miliónov eur, čo sa pokúsil zmeniť Stoičkov, keď chcel zlúčiť CSKA s iným mužstvom, aby ho nepreradili do jednej z nižších súťaží. CSKA Sofia sa musel nútene odhlásiť z Európskej ligy UEFA 2013/2014, kde ho nahradí Botev Plovdiv. Za ostatné dva týždne odišlo z klubu viac ako šesť hráčov vrátane kapitána Ivana Bandalovského a útočníka Michela Platiniho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona