Stoičkov: Barcelona môže poslať Real Madrid do pekla

NETKY.SK • 20 November 2015, 12:46 • 2 min
Stoičkov: Barcelona môže poslať Real Madrid do pekla

BARCELONA - Bývalý bulharský futbalový reprezentant Christo Stoičkov pred sobotňajším duelom El Clásico varoval Real Madrid, že jeho niekdajší zamestnávateľ FC Barcelona môže "bielemu baletu" pripraviť hotové peklo.

slovakia

left justify in out

"Práve teraz je na tom Barcelona najlepšie. Má trojbodový náskok a vracia sa jej Messi. Hráči sú veľmi motivovaní. Madridčania sú pod väčším tlakom, pretože v prípade prehry budú strácať na Barcelonu šesť bodov a na jar by museli vyhrať na Camp Nou. Mohlo by to byť peklo pre Real," vyhlásil pre RAC1 49-ročný rodák z Plovdivu, ktorý je známy otvorenými názormi na "Los Blancos".

 

"Messi, Neymar a Suárez by mali byť medzi najlepšou trojicou v ankete o Zlatú loptu. Prečo by tam mal byť niekto (myslel Cristiana Ronalda, pozn.), kto nič nevyhral? Teraz, keď tam nie je Blatter, to už nezmanipulujú," doplnil Stoičkov aj svoj názor na hlasovanie o najlepšieho futbalistu sveta.

 

Stoičkov, ktorý strávil v Barcelone obdobia 1990-1995 a 1996-1998, si myslí, že Argentínčan Lionel Messi by nemal trvať na svojom štarte proti Realu za každú cenu. "Messi chce hrať, ale musí uvažovať triezvo. Ak chce hrať, bude. Avšak jedine Leo a Luis Enrique vedia, či sa tak naozaj stane. Možno Leo príde na ihrisko až v druhom polčase a strelí veľký gól," skonštatoval na záver Christo Stoičkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies