Stochovmu Al-Ainu sa vzdialilo finále ázijskej LM

NETKY.SK • 17 September 2014, 09:49 • 2 min
Stochovmu Al-Ainu sa vzdialilo finále ázijskej LM

RIJÁD - S postupom futbalistov Al-Ainu do finále ázijskej Ligy majstrov to nevyzerá dobre, tím so slovenským krídelníkom Miroslavom Strochom v zostave podľahol v utorok na trávniku saudskoarabského rivala Al-Hilalu v Rijáde 0:3.

slovakia

left justify in out

Hostia dohrávali bez brankára Chálida Essu, ktorý v 66. minúte videl červenú kartu za faul na Nawafa Al-Abida. A to ešte domáci nepremenili následnú penaltu. Thiago Neves však uzaváhanie rýchlo napravil gólom na konečných 3:0. Stoch odohral celý zápas.

 

Al-Ain prvý raz v tomto ročníku súťaže vyšiel v stretnutí gólovo naprázdno, odveta semifinále je na programe v utorok 30. septembra v SAE. Druhú dvojicu tvoria juhokórejský Soul a austrálsky Western Sydney, prvý raz si zmerajú sily v stredu. Miroslav Stoch je v Al-Aine na hosťovaní z tureckého Fenerbahce Istanbul. 


Ázijská Liga majstrov - semifinále - prvý zápas: 
Al-Hilal (S. Arábia) - Al-Ain (SAE) 3:0 (0:0) 
Góly: 61. a 65. Al-Šamrani, 71. Thiago Neves, ČK: 66. Essa (Al-Ain) 
Miroslav Stoch (Al-Ain) odohral celý zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona