Stochovi sa splnil detský sen, pred pretekmi mal horúčku

NETKY.SK • 10 Február 2014, 08:55 • 2 min
Stochovi sa splnil detský sen, pred pretekmi mal horúčku

SOČI - To, čo sa nepodarilo bývalému fenomenálnemu poľskému skokanovi na lyžiach Adamovi Malyszovi, dokázal v nedeľu večer jeho krajan Kamil Stoch. Dvadsaťšesťročný rodák zo Zakopaného a líder priebežného poradia Svetového pohára získal zlatú medailu na strednom mostíku HS-106 na zimných olympijských hrách v ruskom Soči.

slovakia

left justify in out

Malysz má zo ZOH dokopy štyri medaily, ale ani jednu zlatú (tri strieborné a jedna bronzová, pozn.).

Nechýbalo pritom veľa a Stoch by sa v životných pretekoch ani nepredstavil. "Ráno som si myslel, že nepôjdem skákať. Mal som horúčku a veľmi ma bolela hlava. Momentálne v nej mám stovky až tisíce myšlienok," uviedol v rozhovore pre štátnu televíziu TVP Kamil Stoch. 

Hitom internetu sa okamžite stalo archívne video 12-ročného Kamila Stocha, ktorý práve získal mládežnícky titul skokom dlhým 128 metrov. Na videu malý Kamil rozpráva o tom, že sníva o štarte na ZOH a zisku zlatej olympijskej medaily. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona