Stochov PAOK Solún povedie doterajší asistent Georgiadis

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 13:28 • 2 min
Stochov PAOK Solún povedie doterajší asistent Georgiadis

SOLÚN - Štyridsaťjedenročný rodák z Kavale viedol mužstvo aj vlani po odchode kouča Giorgosa Donisa.

slovakia

left justify in out

Futbalistov gréckeho prvoligového klubu PAOK Solún, ktorého súčasťou je aj slovenský reprezentant Miroslav Stoch, povedie dočasne po odchode tréner Huuba Stevensa jeho bývalý asistent Giorgos Georgiadis. Informovala o tom oficiálna stránka Solúnčanov.

 

Štyridsaťjedenročný rodák z Kavale viedol mužstvo aj vlani po odchode kouča Giorgosa Donisa a doviedol ho k víťazstvu v nadstavbovej skupine najvyššej gréckej súťaže, čo mu zaručilo miestenku v play-off Ligy majstrov 2013/2014. Bývalý pravý krídelník odohral počas svojej kariéry za PAOK 143 zápasov s bilanciou 45 gólov. 

 

Holanďan Stevens odišiel zo Solúna po nedeľňajšej ligovej remíze 2:2 na pôde Ergotelisu. Stoch sedel na lavičke náhradníkov. PAOK-u patrí po 27 kolách Super League druhé miesto s 55 bodmi. O skóre za ním je Atromitos, vedúci Olympiakos má 19-bodový náskok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies