Stochov ôsmy gól v sezóne: Tréner mi dáva voľnosť

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 11:32 • 2 min
Stochov ôsmy gól v sezóne: Tréner mi dáva voľnosť

SOLÚN - Slovenský futbalový stredopoliar Miroslav Stoch strelil v nedeľu dôležitý ligový gól, ktorým prispel k výhre PAOK Solún 2:1 v zápase s PAS Giannena. Bol už jeho ôsmy v sezóne a naštartoval ním svoj tím k devätnástemu ligovému víťazstvu v tomto ročníku.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia Stocha po zápase 30. kola zvolili za najlepšieho hráča stretnutia. PAOK hral od 32. minúty oslabený o vylúčeného Vitora a hostia v 63. minúte išli do vedenia. Slovenský reprezentant ale o chvíľu vyrovnal a v 82. minúte rozhodol o výhre PAOK Perez.

 

"Nepremenili sme šance a súper sa v druhom polčase dostal do vedenia. Navyše sme dostali červenú kartu, takže sme museli ísť do plných. Vo veľkom teple to nebola jednoduchá úloha," povedal Stoch pre svoj web a tiež opísal jeho presný zásah: "Zbehol som si pre loptu a pred šestnástkou som sa snažil vytvoriť si čo najlepšiu pozíciu na streľbu. Mal som to na ľavačku, a tak som vyskúšal 'obaliť' na vzdialenejšiu tyč. Chvalabohu to vyšlo."

 

"Nový tréner Georgiadis mi dáva na ihrisku úplnú voľnosť a nabáda ma, aby som si chodil pre lopty aj hlbšie do poľa. Je to pre mňa zmena, pretože predošlý tréner mi toto zakazoval. Som rád, že zápas sme napokon zvládli a dosiahli dôležité tri body. Makáme ďalej, liga pokračuje už v týždni," dodal 24-ročný ofenzívny hráč, ktorý v Grécku hosťuje z tureckého Fenerbahce Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies