Stochov návrat do Fenerbahce ako hrom, strelil gól a na ďalší prihral

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 14:48 • 2 min
Stochov návrat do Fenerbahce ako hrom, strelil gól a na ďalší prihral

BRATISLAVA - "Love you Stoch, love you Stoch," spievali fanúšikovia Fenerbahce Istanbul v priateľskom dueli proti poprednému iránskemu tímu Zob Ahan (7:0), ktorý sa hral v sobotu na tréningovom kempe v meste Düzce.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový reprezentant sa pri návrate do tímu tureckého vicemajstra predviedol v tom najlepšom svetle. Hneď na začiatku zápasu prihral na otvárací gól a vzápätí sám utešenou strelou zvýšil na 2:0.

 


     

Ďalší jeho pokus zastavila konštrukcia brány. Dosť na to, aby rozochvel srdcia skalných fanúšikov "Feneru", ktorí do posledného miesta zaplnili miestny štadión. "Po dvoch rokoch som nastúpil v drese Fenerbahce a lepší návrat som si asi ani nemohol predstavovať. Mal som slzy na krajíčku, keď celý štadión spieval moje meno, bolo to niečo krásne," neskrýval Nitran emócie v rozhovore pre svoju zastupiteľskú agentúru Football Service Agency. Zápas, v ktorom každý z futbalistov odohral polčas, však musia hráči ihneď zahodiť za hlavu. "Treba makať ďalej, aby sme sa čo najlepšie pripravili na blížiacu sa Ligu majstrov. Nič iné nás momentálne nezaujíma."
     

Fenerbahce dáva dokopy tím snov, súčasťou smelých plánov je okrem "Miňovho" návratu aj príchod viacerých nových hráčov zvučného mena - Portugalčana Naniho, holandského kanoniera Robina Van Persieho, či najlepšieho strelca minulého ročníka tureckej ligy Fernandaa. Defenzívu zasa vystužil dánsky reprezentant Simon Kjaer či senegalský bek Abdoulaye Ba. Trénerskú taktovku prebral portugalský kouč Vítor Pereira, vlaňajší majster gréckej ligy s Olympiakosom.
     

"Mužstvo je naozaj nabité, tréner to bude mať zložité, nakoľko na každý post sú dvaja až traja hráči. Budem robiť všetko pre to, aby som hrával čo najviac. Dám do toho všetko a pevne verím, že sezóna bude výborná," zdôraznil nitriansky odchovanec, ktorý sa pozastavil aj pri osobe nového trénera.
     

"Sympatický človek. Možno bude niekto prekvapený, ale takmer vôbec nebeháme, všetko robíme s loptou a v tempe, čo je super. Trénera Pereiru by som prirovnal k Mourinhovi, pod ktorým som trénoval v Chelsea. Je to moderný kouč, pod ktorým môžeme dosiahnuť veľké veci," zakončil Stoch.
     

V zostávajúcom priebehu letnej prípravy sa Fenerbahce predstaví proti Sivassporu, Vitórii Guimaraes, Dnepropetrovsku, Olympique Marseille a Olympiakosu Pireus. Meno súpera v 3. predkole LM sa Stoch a spol. dozvedia na konci budúceho týždňa.

 

 

It feels great to be back 💛💙⚽️👍🏻 #fenerbahce

Fotka uverejnená používateľom Miroslav Miňo Stoch (@minostoch99),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies