Štochl v ligových zápasoch v roku 2013 bez prehry

NETKY.SK • 24 December 2013, 14:50 • 2 min
Štochl v ligových zápasoch v roku 2013 bez prehry

ZÁPOROŽIE - Štochlovci uspeli v mestskom derby, GK Motor Záporožie v ukrajinskej ligovej sezóne 2013/2014 zatiaľ so stopercentnou bilanciou.

slovakia

left justify in out

Slovenský hádzanársky brankár Richard Štochl uzavrel kalendárny rok 2013 ako nezdolaný na ligovej scéne. V prvom polroku sa ešte v drese Čechovských Medveďov tešil zo zisku ruského titulu bez jediného zaváhania a v druhej polovici prispel k stopercentnej bilancii ukrajinského GK Motor Záporožie. Štochlovci zakončili rok triumfom v šlágri 10. kola najvyššej domácej súťaže, keď v mestskom derby zdolali ZTR Záporožie na jeho palubovke 28:22 (13:9) a upevnili si líderskú pozíciu v tabuľke superligy o šesť bodov práve pred spomenutým rivalom. Tridsaťosemročný Michalovčan sa tradične predviedol vo výbornom svetle a bol oporou Motora, keď zneškodnil 17 z 39 streleckých pokusov hráčov súpera a mal takmer 44-percentnú úspešnosť zákrokov.

Nielen Richard Štochl sa môže pýšiť prvou polovicou sezóny v ligovej súťaži bez zaváhania, ale aj ľavý krídelník FC Barcelona Martin Straňovský. Jeho katalánsky veľkoklub kráča za obhajobou španielskeho titulu úplne suverénne, keď víťazne zvládol všetkých doterajších 15 stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies