Stocha tribúny zbožňujú, stal mužom zápasu a Slavia postúpila do finále Českého pohára

NETKY.SK • 18 Apríl 2018, 12:00 • 2 min
Stocha tribúny zbožňujú, stal mužom zápasu a Slavia postúpila do finále Českého pohára

PRAHA - Slovenský futbalista Miroslav Stoch prispel gólom k domácemu víťazstvu Slavie Praha 2:0 nad Mladou Boleslavou v utorňajšom stretnutí semifinále Českého pohára 2017/2018. Niekdajšiemu reprezentantovi SR sa v pražskom klube darí, stal sa miláčikom domáceho publika. Zažiaril aj v ostatnom ligovom súboji proti Karvinej, kde sa prezentoval dvoma gólmi.

slovakia

left justify in out

Šikovný krídelník v 55. min zvýšil na 2:0 a vyhlásili ho za "muža zápasu". Celý zápas odohrali tiež brankár Boleslavi Martin Polaček a obranca Lukáš Pauschek, Stochov spoluhráč Jakub Hromada hral do 84. min. "Zošívaní" sa predstavia vo finálovom stretnutí po 16 rokoch. Ich súperom bude jeden z dvojice Zlín - Jablonec (hrá sa 25. apríla).

Výsledok utorňajšieho stretnutia semifinále Českého pohára vo futbale (hralo sa na jeden zápas):


Slavia Praha - Mladá Boleslav 2:0 - do finále postúpila Slavia
Miroslav Stoch odohral celé stretnutie a v 55. min strelil druhý gól svojho mužstva, Jakub Hromada (obaja Slavia) hral do 84. min. Martin Polaček odchytal celé stretnutie, Lukáš Pauschek (obaja Mladá Boleslav) odohral celý zápas.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies