Stocha po zahodených penaltách diváci podržali: Veľmi si to cením

NETKY.SK • 25 Október 2013, 09:41 • 2 min
Stocha po zahodených penaltách diváci podržali: Veľmi si to cením

SOLÚN - Slovenský futbalista Miroslav Stoch mal vo štvrtkovom zápase 3. kola Európskej ligy UEFA 2013/2014 medzi jeho PAOK Solún a Maccabi Haifa poriadnu smolu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný krídelník nepremenil v prvom polčase dva pokutové kopy, najprv v 39. a potom v 45. minúte. Aj napriek tomu jeho tím vyhral 3:2, pričom Stoch prihral svojmu spoluhráčovi Sotirisovi Ninisovi na druhý gól. Gréci po trojbodovom zisku vedú tabuľku L-skupiny o dva body pred Alkmaarom.

PAOK nezačal tretí skupinový zápas vôbec dobre, keď už po dvadsiatich minútach svietil na ukazovateli skóre stav 0:2 pre hostí. Domáci kontrovali kontaktným gólom Vitora, aby následne Stoch nepremenil pokutový kop. Bezprostredne po ňom však PAOK práve po Stochovej asistencii vyrovnal na 2:2. Grécky tím kopal v 45. minúte aj druhú penaltu a rovnaký exekútor ju opäť zahodil. "Toto je niečo, čo sa mi ešte nestalo, a pevne verím, že sa mi už ani nikdy nestane," povedal Stoch pre web jeho zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

"Ukázali sme, že sme silný kolektív. Nepoložilo nás ani dvojgólové manko na začiatku stretnutia. Som nesmierne šťastný, že po nepremenených penaltých ma mužstvo i diváci podržali, neustále nám fandili a my sme sa odvďačili víťazstvom, ktoré v konečnom zúčtovaní môže znamenať veľmi veľa. Veľmi si cením, že keď som v 87. minúte striedal, diváci tlieskali. Po takom hektickom priebehu to bol nezabudnuteľný pocit," dodal slovenský reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies