Stocha mrzí koniec série s trofejami

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 13:59 • 2 min
Stocha mrzí koniec série s trofejami

SOLÚN - Slovenského futbalového reprezentanta Miroslava Stocha mrzí, že túto sezónu zakončí bez zisku klubovej trofeje.

slovakia

left justify in out

Pre odchovanca nitrianskej futbalovej školy to bude vôbec prvý ročník medzi seniormi, v ktorom nezíska žiadny primát. Dvadsaťštyriročný krídelník mohol pridať do svojej zbierky po Anglickom pohári FA Cupe v drese FC Chelsea, ligových titulov v Holandsku s FC Twente a Turecku s Fenerbahce Istanbul i ďalších dvoch triumfoch v národnom pohári v "krajine polmesiaca" aj prvý vavrín vo farbách gréckeho PAOK-u Solún. Jeho zamestnávateľ však prehral v sobotňajšom finále Gréckeho pohára s Panathinaikosom Atény (1:4).

 

"Samozrejme, že z výsledku sme sklamaní. Do zápasu sme nevstúpili tak, ako sme si predsavzali, no napriek tomu sme ešte v prvom polčase mali asi tri vyložené šance. Ak by sme ich premenili, vyzeralo by finále úplne inak. Naopak, súper bol efektívny a prakticky každú príležitosť premenil na gól," zhodnotil pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency nevysoký ofenzívny stredopoliar. Stoch absolvoval celý finálový duel a patril k najaktívnejším hráčom na ihrisku. 

 

"Skončila sa moja séria úspešných sezón, aj keď som vedel, že raz to musí prísť. Keď sme sa dostali do finále cez Olympiakos, veril som, že trofej by som mohol získať ešte aj tento rok. Taký je však futbal. Sezóna sa ešte neskončila a my budeme zo všetkých síl bojovať o úspech v ligovom play-off, kde chceme pre PAOK získať miestenku do Ligy majstrov," dodal slovenský reprezentant "Miňo" Stoch. 

 

V najvyššej gréckej futbalovej súťaži sa v stredu 30. apríla začne šesťkolová nadstavba, v ktorej sa systémom každý s každým (doma - vonku) medzi sebou stretnú mužstvá od druhej po piatu priečku dlhodobej tabuľky. Majster Olympiakos už má istú miestenku do hlavnej fázy Ligy šampiónov 2014/2015, zvyšní štyria účastníci novovzniknutej miniskupiny sa pobijú o účasť v 3. predkole tejto najprestížnejšej klubovej súťaže v Európe. Zvyšné tri mužstvá budú účinkovať v predkolách Európskej ligy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies