Stoch zariadil pre PAOK bod, mohol aj všetky tri

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 13:31 • 2 min
Stoch zariadil pre PAOK bod, mohol aj všetky tri

SOLÚN - Slovenský reprezentant Miroslav Stoch z tímu PAOK Solún začal nadstavbovú časť najvyššej gréckej futbalovej súťaži gólom.

slovakia

left justify in out

Klub 24-ročného rodáka z Nitry však v stredu len remizoval pred vlastnými fanúšikmi s mužstvom Asteras Tripolis 1:1. Pred týmto duelom PAOK prehral vo finále Gréckeho pohára s Panathinaikosom Atény vysoko 1:4. "Myslím si, že sme sa z toho nepodareného finále 'oklepali' celkom dobre. V poli sme mali jasnú prevahu, držali sme loptu, dobre sme kombinovali a vytvárali si šance. Čo sa týka hry, bolo to celkom v poriadku. Niečo im pochytal brankár, niečo odvrátili z čiary obrancovia, takže v tomto sme mali trochu nešťastie," povedal pre FSA Miroslav Stoch, ktorého tím na začiatku stretnutia dostal nečakanú 'sprchu' v podobe inkasovaného gólu.

 

"Padol v podstate z ničoho - po hrubej chybe rozhodcu, kedy bol faul na nášho hráča a súper vzápätí strelil gól. Neuveriteľné, čo si musíme vytrpieť a aké prekážky musíme v tejto súťaži prekonávať," krúti hlavou slovenský reprezentant. Stocha po zápase vyhlásili za najlepšieho hráča na ihrisku, keď po zmene strán tvrdou strelou vyrovnal na 1:1. "Môj gól vzišiel z takej voľnosti, ktorú na ihrisku od trénera dostávam. Aj vďaka tomu sa cítim v hernej pohode. Vymenil som si loptu s Natkhom, ktorý ju podržal v šestnástke a okolo protihráča mi ju posunul na streľbu. Snažil som sa zakončiť čo najpresnejšie a najprudšie k bližšej žrdi a vyšlo to ideálne," okomentoval pre FSA Stoch svoj presný zásah, ku ktorému mohol v nadstavenom čase pridať aj ďalší, no jeho pokus ľavačkou gólman hostí vyrazil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies