Stoch verí, že prvý gól za Slaviu príde, keď to bude najviac potrebné. Napríklad dnes...

NETKY.SK • 7 December 2017, 12:47 • 2 min
Stoch verí, že prvý gól za Slaviu príde, keď to bude najviac potrebné. Napríklad dnes...

PRAHA - Slovenský futbalový stredopoliar Miroslav Stoch verí, že v drese majstrovskej Slavie Praha strelí gól vo chvíli, keď to bude najpotrebnejšie. Po augustovom príchode do Edenu ešte 28-ročný krídelník neskóroval ani raz, na konte má tri asistencie.

slovakia

left justify in out

"Zošívaní" vo štvrtok v záverečnom 6. kole skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2017/2018 hostia kazašskú Astanu. "Stále verím, že to príde vo chvíli, keď to bude tím najviac potrebovať. Chceme ale uhrať postupový výsledok, to je najdôležitejšie," citoval Stocha portál idnes.cz.

 

Slovák si zo streleckej (ne)produkcie veľký stres nepripúšťa: "Myslím na to, ale verím, že gól príde, keď to bude mužstvo najviac potrebovať. Snažím sa často strieľať a zakončovať. Bohužiaľ, zatiaľ to tam nepadá. Hovoril som si, že by to mohlo padnúť teraz."

 

Slavii na postup do jarného šestnásťfinále stačí remíza, podľa účastníka MS 2010 v JAR i EURO 2016 vo Francúzsku sa na to však nedá spoliehať: "To by bolo príliš nebezpečné, nesmieme hrať defenzívne, ale budeme chcieť hrať útočne. Veď sme doma, takže pevne verím, že nás poženie plný štadión."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona