Stoch strelil gól Besiktasu, jeho Bursaspor prehral s lídrom 2:3

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 07:36 • 2 min
Stoch strelil gól Besiktasu, jeho Bursaspor prehral s lídrom 2:3

ISTANBUL - Futbalisti Besiktasu pokrstili nový štadión Vodafone Arena v Istanbule výhrou nad Bursasporom a po výsledku 3:2 si poistili vedenie v súťaži. Hosťom na úspech nestačil ani presný zásah slovenského reprezentanta Miroslava Stocha, ktorý sa strelecky presadil po prvý raz v sezóne.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že nás čaká mimoriadne búrlivé prostredie. Podmienky na futbal boli ideálne, padlo päť gólov, takže diváci si museli prísť na svoje," uviedol Stoch pre svoju zastupiteľskú agentúru FSA. Duel mal kontroverzný priebeh.

 

"Každý videl, že to bola z nášho pohľadu nešťastná prehra. Oni dali gól po vymyslenej penalte, my sme potom nastrelili brvno, takže výsledok bol celkom otvorený. Mne sa podarilo streliť kontaktný gól na 2:3, no viac sme už v nervóznom závere vyťažiť nedokázali," referoval slovenský reprezentant, ktorý sa na ihrisko dostal v 65. minúte a jeho gólová chvíľa prišla len o niekoľko minút neskôr. "Pred šestnástkou som sa dostal k lopte, hodil si ju okolo obrancu a ľavačkou vystrelil na vzdialenú tyč. Strela mala patričnú razanciu, takže brankár na ňu nedočiahol," opísal Stoch gólový moment pre fsagency.eu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies