Stoch skóroval, Al-Ain postúpil v Prezidentskom pohári

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:21 • 2 min
Stoch skóroval, Al-Ain postúpil v Prezidentskom pohári

AL AIN - FC Al-Ain v kádri aj so slovenským futbalovým reprezentantom Miroslavom Stochom postúpil do druhého kola Prezidentského pohára v Spojených arabských emirátoch. Vo štvrtok v prvom kole triumfoval úradujúci šampión tamojšej najvyššej dlhodobej súťaže na pôde druholigového klubu Dibba Al Fujairah 5:0. Dvadsaťpäťročný slovenský krídelník prispel k tomuto víťazstvu presným zásahom aj asistenciou.

slovakia

left justify in out

"Je dôležité, že prvý krok sa nám podaril a začali sme výborne. Naším cieľom je dostať sa do finále a výhra 5:0 je tou najlepšou vzpruhou do nadchádzajúcich bojov," povedal Stoch pre web svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu a ku strelenému gólu poznamenal: "Som rád, že mi to tam padlo. Zľava som si to sekol na stred a vystrelil som na vzdialenejšiu žrď. Od nej sa to ešte odrazilo do siete."

 

FC Al-Ain bojuje aj v ázijskej Lige majstrov. "Slovenský" tím v západoázijskej časti play-off narazí na iného zástupcu SAE Al-Ahli. Výhodu domáceho prostredia bude mať v druhom zápase. Úvodný osemfinálový duel je na programe 20. mája, odveta o týždeň neskôr. "Stále sa sústreďujeme aj na LM, už na budúci týždeň je prvé vyraďovacie kolo. Chceme si vytvoriť takú pozíciu, aby sme v odvete hrali o postup ďalej," dodal na fsagency.eu Miroslav Stoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies