VIDEO: Stoch si vyrobil ďalší problém, vynadal trénerovi

NETKY.SK • 4 Február 2014, 19:53 • 2 min
VIDEO: Stoch si vyrobil ďalší problém, vynadal trénerovi

SOLÚN - Slovenský krídelník nezvládol situáciu v nedeľňajšom zápase gréckej ligy.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový reprezentant v službách PAOK-u Solún Miroslav Stoch má po nedeľňajšom zápase najvyššej gréckej súťaže proti Plataniasu (1:2) pravdepodobne ďalší problém. V 76. min hrubo anglicky urazil trénera Huuba Stevensa, ktorý mu dával taktické pokyny. Podľa českého webu iSport.cz i tureckého portálu Posta.com.tr neminie nitrianskeho odchovanca mastná pokuta.

Stochove slová smerom k holandskému trénerovi odhalili televízne kamery. Stevens si po nich nahnevane sadol na lavičku, správanie jeho zverenca sa mu zjavne vôbec nepáčilo. K incidentu prišlo za stavu 1:2. 

Stoch svojim počínaním nevzbudil pozornosť prvý raz. Vlani v lete kolovala webom fotografia zo zjavne roztopašnej grilovačky s úpravou sporého odevu "na Borata" - futbalista mal bielizeň vytiahnutú nad pupok. V polovici júna 2013 vyvstali správy o napadnutí novinára v Istanbule. Už v auguste 2011 sa krídelník verejne kajal za neadekvátne konanie, keď nadránom v Nitre šoféroval pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška ukázala 1,1 promile. Rozruch spôsobilo aj spoluúčinkovanie vo videoklipe nitrianskeho rappera KajO (Kaidžas) k skladbe s názvom Popič. Toto slovo spieva Stoch ako refrén spoza volantu v uliciach Istanbulu, kde obrazový materiál nakrúcali. 

Dvadsaťštyriročný rodák z Nitry Stoch získal pred rokom Cenu Ferenca Puskása od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za najkrajší gól roka. Stoch prešiel cez mládežnícke tímy FC Chelsea, pôsobil aj v holandskom FC Twente či tureckom Fenerbahce Istanbul. Do Solúna prišiel v lete 2013. Doteraz za PAOK odohral osemnásť ligových stretnutí, v ktorých strelil štyri góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies