Stoch si v ďalšej sezóne možno opäť zahrá za Fenerbahce

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 11:41 • 2 min
Stoch si v ďalšej sezóne možno opäť zahrá za Fenerbahce

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch by od sezóny 2015/2016 mohol hrať opäť za turecký klub Fenerbahce Istanbul. Podľa správy na portáli Ülker Haber by v zostave obhajcu tureckého titulu mohol nahradiť Holanďana Dirka Kuyta, ktorý je údajne na odchode inam. Skúsený Kuyt má zmluvu len do konca aktuálneho ročníka, Stoch je zaviazaný "Feneru" do leta 2018.

slovakia

left justify in out

Miroslav Stoch sa stal hráčom Fenerbahce Istanbul v júni 2010. Po troch rokoch v Turecku odišiel na ročné hosťovanie do gréckeho mužstva PAOK Solún. V júli 2014 predĺžil kontrakt s istanbulským mužstvom o ďalšie štyri roky a vzápätí putoval na ročné hosťovanie do mužstva Al-Ain v Spojených arabských emirátoch.

 

V národnom mužstve SR odohral Stoch 49 duelov a strelil v nich 5 gólov. Naposledy sa v reprezentácii strelecky presadil v októbri 2014, keď v kvalifikačnom súboji o postup na ME 2016 zariadil triumf Slovákov nad Španielmi 2:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona