Stoch sa už nevie dočkať! Slavia dnes privíta slávny anglický klub

NETKY.SK • 11 Apríl 2019, 14:51 • 2 min
Stoch sa už nevie dočkať! Slavia dnes privíta slávny anglický klub

BRATISLAVA - Štvrtkovými prvými stretnutiami štvrťfinále futbalovej Európskej ligy 2018/2019 pokračuje druhá najprestížnejšia pohárová súťaž na "starom kontinente". Okteto tímov zabojuje o účasť medzi najlepšou štvoricou, teda o postup do semifinále. V hre je stále aj Slovák Miroslav Stoch, ktorého Slavia Praha privíta jedného z najväčších ašpirantov na zisk titulu FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

"Zošívaní" pomýšľajú proti londýnskemu klubu na zázrak číslo dva. V osemfinále EL sa Pražanom podaril husársky kúsok, a to vyradenie päťnásobného šampióna tejto súťaže - španielskeho FC Sevilla. Tentoraz im v ceste stojí nemenej náročný súper zo Stamford Bridge. Toho dokonale pozná aj rodák z Nitry Stoch, ktorý tam účinkoval v období rokov 2006 - 2010 v mládežníckej akadémii, ale aj v seniorskom A-tíme.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sen sa stal realitou,Stamford Bridge we’re coming😍😍😍 @slaviapraha @chelseafc

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslav Miňo Stoch (@minostoch99),

 

"Želal som si Chelsea pri každom žrebe, konečne to vyšlo. Celé mužstvo sa mimoriadne teší, budú to veľké zápasy proti top tímu," vyjadril sa slovenský záložník na adresu svojho súpera v diskusnej relácii Rozstrel na iDnes.tv. Účastník Premier League bude pre český tím poriadne "tvrdý oriešok". FC Chelsea neprehral v ostatných šiestich meraniach síl proti českým mužstvám (3 víťazstvá, 3 remízy, pozn.). V štyroch z posledných piatich konfrontácií si "The Blues" udržali čisté konto.

 

 

Pre "modrých" je najväčším úspechom v EL celkové víťazstvo v sezóne 2012/2013. Naopak, Slavii chýba už iba jeden krok k vyrovnaniu najväčšieho úspechu na kontinentálnej scéne - účasti v semifinále Pohára UEFA 1995/1996.

 

"Šance sú podobné ako pred súbojmi proti Seville. Veľmi veľké teda nie sú, ale pôjdeme do toho rovnako odhodlane ako proti španielskemu súperovi. Človek nikdy nevie, možno sa to podarí," dodal slovenský reprezentant Stoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies