Stoch sa stal hráčom Slavie Praha! Prestupová čiastka bude nižšia

NETKY.SK • 11 August 2017, 09:17 • 2 min
Stoch sa stal hráčom Slavie Praha! Prestupová čiastka bude nižšia

Bratislava - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch sa stane hráčom Slavie Praha, "zošívaní" zaplatia jeho doterajšiemu zamestnávateľovi Fenerbahce Istanbul milión eur. Informáciu potvrdil internetový portál isport.cz, k podpísaniu zmluvy by malo prísť čoskoro.

slovakia

left justify in out

Pražania sa údajne s tureckým klubom dohodli nielen na výške odstupného, ale aj na podmienkach zmluvy. Podľa nej by mal hráčov plat ešte jeden rok hradiť z väčšej časti istanbulský klub, potom prevezme celú zmluvu Slavia. Stoch sa tak stretne v jednom mužstve s ďalším Slovákom Dušanom Šventom.

Slaviu čaká v utorok 15. augusta prvý zápas play off o postup do hlavnej súťaže Ligy majstrov 2017/18, nastúpia v ňom proti Apoelu Nikózia na jeho ihrisku.

 

Slavia, ktorá má v kádri aj Slovákov Dušana Šventa a Jakuba Hromadu, pred začiatkom sezóny priviedla do tímu známe postavy európskeho futbalu - Dannyho, Halila Altintopa a Ruslana Rotaňa. "Zošívaní" sú v hre o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov 2017/2018, v play-off si zmerajú sily s cyperským APOEL Nikózia. Prvý zápas je na programe v utorok 15. augusta na Cypre, odveta v Edene v stredu 23. augusta.

 

Fenerbahce bude v auguste bojovať v play-off o účasť v skupinovej fáze tohtosezónnej Európskej ligy, súperom je macedónsky Vardar Skopje. Stoch, ktorý je vo Fenerbahce vedno s kapitánom reprezentácie SR Martinom Škrtelom, v minulosti pôsobil aj v FC Chelsea, FC Twente, PAOK Solún či Bursaspore.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies